Az XYZ csökkentett árakkal dobja piacra szépség témájú új TLD-it

Az XYZ csökkentett árakkal dobja piacra szépség témájú új TLD-it

Az XYZ.com négy, nemrég szerzett szépség témájú domain végződések elindítását készíti elő, mind a négyet még az év elején szerezték meg a L'Oreal-tól.

A négy domain végződés a .skin, a .hair, a .beauty és a .makeup, ezek közül egyedül a .makeupot indították már el a megszerzés után. Ennek ellenére a XYZ átdolgozza a .makeup-ot, amit a végjegytulajdonosok harcának nevez, hiszen a domainek hatalmas összegbe kerülnek a tulajdonosoknak. De ez valójában még mindig sokkal olcsóbb, mint az az ár, amelyen a L’Oreal rendelkezett. Ezek az első új TLD-k, melyek a szépségipar szolgálatába állnak és valószínűleg rendkívül népszerűek lesznek, hiszen robbanásszerűen nő az online szépségipari termékkel foglalkozó oldalak száma és népszerűsége is.

Most úgy tűnik, hogy ennek a mini portfóliónak mind a négy domainje 20 dollár körüli áron fog mozogni a rendelkezésre állás ideje alatt, amely március 2-án kezdődik. Ezenkívül 2021.február 10-től 7 napon keresztül egy korai hozzáférési időszak lesz, ahol a nagyközönség lehetőséget kap arra, hogy regisztrálja a legkívánatosabb domain neveket, ilyenkor a díjak az első napokban magasabbak, majd elkezdenek csökkenni. Úgy gondoljuk, hogy ezek az iparági specifikus domain végződések egyaránt vonzzák majd a szépségipari niche vállalkozásokat, a független szépségipari tanácsadókat és az influencereket is. Remek lehetőség a kisvállalkozásoknak is, hiszen így jobban kitűnhetnek a globális szépségpiacon.

Forrás: https://www.prnewswire.com/news-releases/domain-makeovers-begin-with-beauty-hair-skin-and-makeup-301182816.html

menu
menu