A piaci verseny globális gondolkodású. És Ön?

A piaci verseny globális gondolkodású. És Ön?

.GLOBAL domain név valódi nemzetközi jelenlétet jelez

Ahogy egyre több és több vállalkozás, hasít ki a globális online piacból hatalmas szeleteket, a saját jelenlétének biztosítása a mai internetes arénában még soha nem volt ennyire szükséges. Annak érdekében, hogy az Ön vállalkozása kerüljön ki győztesen, éppen a .GLOBAL domain név az, amire szüksége van, hogy versenyelőnyhöz jusson vetélytársaival szemben.

A világ minden részéről a vezető márkák és az iparágak széles köre megértette ezt, és épp ezért, regisztrált egy .GLOBAL domain nevet, ezzel mintegy felülemelkedve az állandóan  növekvő globális piac hullámain, és ezáltal elősegítve , hogy ma a legjobb 20 új legfelsőbb szintű domainek között legyen.
És még a kisebb piaci résztvevők is, a társadalmi aktivistáktól az on-line oktatási szervezetekig megmutatták, hogy a .GLOBAL egy különösen erős domain, amely mintha egy megafont biztosítana számukra, hogy bejelentsék létezésüket és kapcsolatot teremtsenek a világ közönségével.

Hogyan készítsen egy saját online teret

A mai egyre inkább versenyre sarkalló és egymáshoz kapcsolt online világunk hozzájárult a .GLOBAL regisztrációk folyamatos növekedéséhez:

– 27 000 domain regisztráció
– Éves megújítási arány 68%
– 5. az új domain kiterjesztések között, amikor a prémium domainek teljes értékesítését vizsgáljuk

A 2014-es bevezetés óta a .GLOBAL előnyeit többféle vállalkozás és szervezet is  újra és újra bizonyította:

Nemzetközi jelenlét

– Mutassa meg ügyfeleinek, hogy valóban jelen van globálisan
– Generáljon egy multinacionális közönséget, azt jelezve az ügyfeleinek, hogy termékei és szolgáltatásai bárhol elérhetőek
– Lehetőséget biztosít az induló vállalkozások számára, hogy felkészüljenek a holnapra, globális jövőképük bemutatásával, megmutatva törekvéseiket arra, hogy világszinten elismert márkává váljanak

Világosan meghatározott domain név

– Jó alternatíva a .COM végződés helyett, melyből jó nevet találni egyre nehezebbé válik
– Olyan domain regisztrálása, amely könnyebbé teszi a kulcsszavakban gazdag webcím létrehozását, ezzel segítve az ön SEO stratégiájának javításában
– Megfelelő olyan vállalkozások vagy szervezetek számára, bármely olyan iparágból, ahol a globális jelenlét önmagában is versenyelőnyt biztosít

A mai piac a legalkalmasabbak a túléléséről szól

A globális online piaci verseny világa egy olyan kegyetlen valóság, amelyben egyik vállalkozás vagy szervezet – mindegy, hogy nagy vagy kicsi – sem engedheti meg magának, hogy alulmaradjon. És mivel a regisztráció bárki számára nyitott, a .GLOBAL egy kicsit könnyebbé teszi az Ön számára, hogy egy lépéssel versenytársai elé kerüljön.

A mai globális piaci verseny megkívánja az okos döntéseket. Ne engedje kiszorítani magát. Regisztráljon .GLOBAL domaint még ma!

menu
menu