Hasznos eszközök érkeznek a Microsoft Edge-be

Hasznos eszközök érkeznek a Microsoft Edge-be

Az Edge új Chromium-alapú verziójának tavalyi kiadása után, új funkciókkal folytatták a böngésző frissítését.

A Microsoft 3 nagy csatornát kínál, ahol a felhasználók elsőként férhetnek hozzá az összes új funkcióhoz: a Beta Channel négyhetente, a Dev Channel hetente, a Canary Channel pedig naponta frissül.

A Dev Channel felhasználói számára már elérhetőek az új funkciók, automatikusan le kell tölteni és telepíteni a csatornafrissítést. Az új frissítés rengeteg hasznos eszközt tartalmaz. Támogatják a Letöltések menü és a gomb megjelenítését olyan felugró ablakokban, amelyek nem rendelkeznek szabványos címsorral vagy eszköztárral. Idézeteket lehet hozzáadni a gyűjteményekhez. További támogatás érkezik a munkahelyi és iskolai fiókok szinkronizálási adatainak visszaállításához. Linux rendszerrel dolgozók pedig értékelni fogják a Super Duper Secure Mode hozzáadását, ami nagyobb biztonságot jelent majd a használóinak.

Az új eszközök mellett számos javítást is elvégeztek, például javították azt, hogy a böngésző nem engedte a felhasználókat bejelentkezni, a proxy beállítások figyelmen kívül hagyását, továbbá azt is, hogy a lapok váratlanul bezáródtak.

Ez az új frissítés még csak az Edge Dev Channelre vonatkozik, a normális csatornán majd fokozatosan jelennek meg ezek a funkciók és javítások.

A összes funkció és javítás listája a Microsoft oldalán érhető el.

Kiemelt kép: Nubelson Fernandes / Unsplash

menu
menu