Technológiai események Európában

Technológiai események Európában

Hoztunk pár európai technológia eseményt az év hátralevő részéből.

Talán 2022 lett az az év, hogy a világjárvány után újrarendeznek személyes eseményeket, így összegyűjtöttünk párat az év hátralévő részéből.

London Tech Week 2022. június 13-17.

A technológiai innováció ünnepe, különböző technológia specifikus bemutatókkal, a mesterséges intelligenciától kezdve a kvamtumszámításig és a munka jövőjéig.

Cloudflare Connect – 2022. június 16. London

Ez az esemény összehozza a hálózati és biztonsági átalakítást vezető szakértőket, lesznek exkluzív előadások is. Több kiberbiztonsági és digitális hálózatokkal foglalkozó szakember is fellép majd.

Infosecurity Europe – 2022. június 21-23. London

A kiberbiztonsági iparág állandó változásokkal jellemezhető, ahol feltétlen muszáj lépést tartani a cégeknek. Az Infosecurity Europe pedig ebben segít majd.

IFA Berlin – 2022. szeptember 2-6.

Európa legnagyobb technológiai bemutatója, amit minden év szeptemberében rendeznek meg Berlinben. Tavaly sokan elkerülték, így várható, hogy idén sokkal nagyobb lesz az érdeklődés és sokkal több újdonságot mutatnak be a cégek.

Web Summit 2022 – 2022. november 1-4. Lisszabon

A Web Summit eseményeken a fő kulcskérdés mindig a merre és hogyan tovább, több ezer résztvevőt és rengeteg előadót vonz az esemény.

A lista természetesen bővülhet, most csak a legnagyobbakat írtuk meg, mi is folyamatosan kutatjuk az érdekes konferenciákat és eseményeket.

Kiemelt kép: Headway / Unsplash

menu
menu