Letölthető a DomainChecks – ingyen !

Letölthető a DomainChecks – ingyen !

A DomainChecks ingyenes verziója letölthető a fejlesztő honlapjáról.

A domainabc.hu számolt be elsőként arról a programról, amelyet lelkes magyar programozói gárda készített azzal a céllal, hogy a domain név keresésének folyamatában lévő személyeket/vállakozásokat segítse abban, hogy a későbbi honlap számára a legjobb webcímet válasszák ki. A DomainChecks nevű program azoknak is egyszerűsíti a dolgát, akik egy konkrét tevékenységhez kívánnak domain nevet választani, de azok számára is segítséget ad, akik befektetési céllal szeretnének webcímeket foglalni. A program képes arra, hogy előre beállított paramétereknek megfelelően egy listát készítsen a még szabad webcímekről. A keresést szűkíthetjük karakter számra, kérhetünk szűrést karakter tartalomra (pl. szerepeljen benne a "word" szó) de egy szólista kombinációit is kikerestethetjük a programmal.
A fejlesztői gárda 2 napja kínálja ingyenesen a programot és honlapjukon a alkalmazás teljes verziós változatának telepítő készletét tették elérhetővé.
"Az Indiai nemzeti domaintér (.in) február 16-i megnyitásának appropója tálcán kínálta az alkalmat, hogy ezen tartomány keresésére is terjesszük ki programunkat. Ezért egy külön szoftvert készítettünk, ami csak az .in tartományban keres és ezt már közkinccsé tettük az oldalunkon." – nyilatkozta a domainabc.hu számára Benkó Balázs a fejlesztő csapat koordinátora.

menu
menu