A Windows 11 rendszernél Power Toys frissítés lesz

A Windows 11 rendszernél Power Toys frissítés lesz

A Microsoft a fókuszt az interfész és a tervezés fejlesztéseire összpontosította, de úgy néz ki tartogat még mást is.

A háttérben a Microsoft a Power Toys frissítésén dolgozik, ami a haladó Windows felhasználók segédprogram csomagja. A könyvtár szélesebb körű testreszabási lehetőségeket kínál, valamint olyan műveleteket is elvégezhet, amelyek nem érhetőek el a rendszeres felhasználók számára.

Amikor a Windows 11 elindul (jelenleg október közepét mondják), a Power Toys alkalmazás új megjelenéssel érkezik, hogy illeszkedjen az operációs rendszer új kinézetéhez. Emellett funkcionális frissítéseket is kap, lesz új beállítási menü és új kisegítő lehetőségek is, amely megkönnyíti a használatát.

Mi ez a Power Toys?

Ez a segédprogram csomag vonzónak bizonyul azoknak a Windows felhasználóknak, akik szeretik feszegetni az operációs rendszer határait. A segédkönyvtár olyan eszközöket tartalmaz, mint például a Színválasztó, amely bármelyik futó alkalmazásból színes adatokat másolhat a vágólapra, vagy a Fancy Zones, amellyel a felhasználók bonyolultabb ablak elrendezéseket hozhatnak létre.

Az Image Resizer és a Power Rename célja, hogy a közös műveleteket egyszerűbben és gyorsabban tudják végrehajtani, ezáltal maximalizálva a termelékenységet. A Power Toys Run pedig a Start menü alternatívájaként szolgál, amely segít a felhasználóknak gyorsabban elindítani a fájlokat és az alkalmazásokat. Használható arra is, hogy navigáljon az alkalmazások között és, hogy rendszerszintű műveleteket végezzen.

A Microsoft várhatóan az új frissítéseknél is hasonló célt akar elérni, kíváncsian várjuk lesz-e olyan újdonság, amire esetleg nem számítottunk.

Forrás: https://www.techradar.com/news/windows-11-dont-worry-power-users-theres-something-here-for-you-too

Kiemelt kép: Johny vino / Unsplash

menu
menu