A Microsoft legújabb Copilot eszköze sokat segíthet a csapatmunkában

A Microsoft legújabb Copilot eszköze sokat segíthet a csapatmunkában

A Microsoft 365 Copilot felhasználói készen állnak a praktikus frissítésre.

A Build 2024-en, ami a Microsoft fejlesztői konferenciája, a cég több mesterséges intelligenciával kapcsolatos frissítést mutatott be, beleértve az új Team Copilot bevezetését is.

Az új Team Copilot célja az együttműködés javítása és a vállalati csapatok projektmenedzsmentjének egyszerűsítése, azáltal hogy időigényes adminisztrációs feladatokat kezel az eszköz. Képes lesz összefoglalókat generálni és megválaszolni csoportos beszélgetéseken belül elhangzott kérdéseket is. Kezelheti a napirendet és jegyzeteket is tud készíteni.

A Microsoft kommunikációs igazgatója utalt arra, hogy a mesterséges intelligenciát használó eszközök még gyerekcipőben járnak, így ebben az évben meg tapasztalatot akarnak szerezni, finomítgatni akarják az eszközeiket. A felhasználók megtartják az irányítást a Team Copilot felett, felülbírálhatják az AI javaslatait és maunálisan is hozzárendelhetnek feladatokat. Érdekes eszköz, kíváncsian várjuk, hogy hogyan fog működni munka közben!

Forrás: https://www.techradar.com/pro/microsofts-latest-copilot-tool-could-be-the-team-assistant-you-never-knew-you-needed

Kiemelt kép: Microsoft

menu
menu