2021 legjobb technológiai eseményei

2021 legjobb technológiai eseményei

A világjárvány miatt idén is nagy valószínűséggel többségében online konferenciák lesznek, de ettől függetlenül sok eseményt terveznek technológia témakörben. Érdemes böngészni a kínálatot!

RSA konferencia 2021 – 2021. május 17-20.

Az évek óta megrendezendő eseményen a világ vezető kiberbiztonsági embereivel lehet találkozni. Az idei téma az lesz, hogy hogyan lehet a rugalmasságot az internetes stratégia élére állítani és hogyan lehet felkészülni az új biztonsági kihívásokra. Úgy gondoljuk izgalmas és hasznos dolgokat lehet majd megtudni!

Running Remote 2021 – 2021. május 21.

Ez most az egyik legfontosabb technológiai konferencia, hiszen a távmunka világának optimalizálására irányul. Hasznos és hatékony lehet azoknak akik távmunkában dolgoznak és azoknak is akiknek az alkalmazottaik dolgoznak távmunkában.

Infosecurity Europe – 2021. július 13-15.

Az Infosecurity Europe a legnagyobb és legelismertebb kiberbiztonsági konferenciák közé tartozik. Erre az iparágra is jellemző a folyamatos változás, így muszáj a cégeknek és szakembereknek lépést tartani, ebben pedig segít ez a konferencia.

IFA Berlin – 2021. szeptember 3-7.

Európa legnagyobb technológiai bemutatója, amit minden évben szeptemberben rendeznek meg, amelyen az iparág fontos szereplői vesznek részt. Tavaly sok cég elkerülte a kiállítást, így idén mindenki kíváncsian várja, hogy milyen lesz a bemutatott termékek felhozatala.

London Tech Week – 2021. szeptember 20-24.

A London Tech Week egy egyhetes esemény, ahol a technológiai innováció kerül fókuszba. Minden technológia iránt érdeklődő megtalálhatja a számára fontos infókat, hiszen itt a mesterséges intelligenciától és az 5G-től kezdve a kvantumszámításig, minden lesz. Ez az egyik kedvencünk!

Web Summit 2021 – 2021. november 1-4.

A Web Summit összefogja azokat az embereket és vállalatokat, akik újradefiniálják a globális technológiai ipart. A konferencia fő kérdése mindig az hogy: Hova tovább?. Napjainkban pedig talán nincs is most fontosabb kérdés.

Ajánljuk ezeket az eseményeket minden technológia rajongónak vagy szakmában dolgozónak! Reméljük, hogy megtalálja azt, amelyik legjobban érdekli!

Forrás: https://www.techradar.com/news/top-tech-conferences-the-ultimate-b2b-tech-events-and-show-guide-for-2020

Kiemelt kép: Alex Kotliarskyi / Unsplash

menu
menu