Egyik legjobb jelszó visszaállító eszköz 2022-ben

Egyik legjobb jelszó visszaállító eszköz 2022-ben

Nyerje vissza elveszett jelszavait egy sokoldalú eszközzel!

Az emberek többségének általában több jelszóval védett fiókja van a mindennapokban, a közösségi média fiókoktól kezdve az online banki szolgáltatásokig. Ezek a jelszavak pedig előfordulhatnak, hogy elvesznek, ilyenkor pedig sokat segíthet egy jelszó visszaállító eszköz.

A legtöbb ember nem nagyon ismeri és pláne nem használt ilyen eszközt, így most az egyik magasan jóra értékelt opciót mutatjuk be, ami nem más mint a Passware Kit. A Passware Kit-et egyaránt használják világszerte magán és üzleti célra is. Ár-érték arányban jó és jól is működik, könnyű navigálni és néhány kattintással elvégezhetőek benne a különböző műveletek. Egy jelszó helyreállításnál, az hogy mennyit kell várni az eredményre, az attól függ, hogy mennyire bonyolult és hosszú a jelszó, egy komplikáltabb jelszó feltörése napokat vagy akár heteket is igénybe vehet. A jelszavak helyreállítása mellett más funkciókat is tartalmaz a Passware Kit, például azonnali jelszó-visszaállítás, operációs rendszer felhasználói fiók jelszavaknak a visszaállítása, merevelemez képek visszafejtése.

5 különböző csomag érhető el, a legolcsóbb csomag 49 dollárba kerül és 50 titkosított fájltípust támogat. Minden licensz támogatja a Windows operációs rendszereket, macOS támogatás pedig adott csomagban érhető el. A különböző csomagok között leginkább a támogatott jelszó fájltípusok számában rejlik a különbség.

Az eszköz hátránya egyedül talán az ügyfélszolgálat lehet, ami meglehetősen korlátozott. Kérdések esetében a GYIK oldal és az útmutató cikkek segíthetnek, kérdés esetén pedig a support oldalon tudja elküldeni igényét az ügyfélszolgálatnak.

Összefoglalva a Passware Kit egy szuper, átfogó jelszó-helyreállító alkalmazás, főleg az üzleti felhasználókat célozza meg, így talán nekik lehet elsőkörben hasznos.

Az eszközről és a csomagokról részletesen a Passware Kit oldalán tudhat meg többet.

Kiemelt kép: Towfiqu barbhuiya / Unsplash

menu
menu