Domainnel célzó blog

Domainnel célzó blog

A lichtensteini domain alatt működő blog gazdája újszerű választásával különlegességre törekedett.

Rendhagyó módon a hétfői linkajánlónkban nem egy domain témakörben publikáló oldalra hívjuk fel olvasóink figyelmét. November harmadik hétfőjén egy olyan oldal került figyelmünk középpontjába, amely szellemes és kreatív domain választás miatt tűnik ki az internetes sokaságából. A csuz.li domain egy lichtensteini domain tartományban lefoglalt azonosító. A domainhez tartozó blogot üzemeltető blogger megkeresésünkre a szokatlan választást azzal indokolta, hogy kényszerből kellett kreativitását segítségül hívnia, mert a csuzli.hu és a csuzli.com webcím már foglalt volt. „Jóval drágább, mint a .hu tartomány, de azt hiszem a célt pontosan a különlegességével éri el.” – mondta Patai László, a domain gazdája.
A csuz.li címen a látogató egy szubjektív blog oldalt talál. Sajnos az oldal tartalma nem tükrözi a domain tulajdonosának kreativitását…
A webcím kiváló példája a domainhack alkalmazásának. A véletlennek köszönhetően az elmúlt heti linkajánló is a domainhack témájához kapcsolódott. Akkor egy domain hack generátor honlapot ajánlottunk látogatóink figyelmébe.

menu
menu