A monday.com felkeltette a kíváncsiságunkat

A monday.com felkeltette a kíváncsiságunkat

A monday.com munkakezelő cég elindított egy új online együttműködési platformot.

Igyekszünk mindig nyitott szemmel olvasni és kutatni az interneten, hiszen sosem lehet tudni, hogy egy-egy érdekesnek hangzó domain név, milyen oldalt is rejthet.

A monday.com egy projekmenedzsment rendszer, melynek célja, hogy a felhasználók rugalmas és átlátható módon szervezzék meg a munkájukat. Most pedig egy új online együttműködési megoldást indítottak Workdocs néven, mondhatjuk azt is, hogy a Workdocs egy felturbózott Google Docs. A Workdocs közvetlenül a monday.com platformjába épül bele, így a felhasználóknak nem kell váltani a platform és a különböző irodai szoftverek között.

Mi is ez a Workdocs?

A Workdocs lehetővé teszi a monday.com felhasználók számára, hogy olyan megosztott munkadokumentumokat hozzanak létre, amelyeket a csapat többi tagja láthat vagy privát munkadokumentumokat, amelyeket csak ők láthatnak és a meghívott felhasználók is. A Workdocs felhasználók képesek lesznek szövegbevitelre és láthatják, hogy mások mit dolgoznak, érdemes megjegyezni, hogy a visszavonás funkciót a felhasználók csak a saját munkájukon használhatják.

Annak ellenére, hogy a Workdocs még csak most indult, már több, mint 30 eszköz áll rendelkezésre a szolgáltatáshoz: naptár, diagramok, óra stb. Ezek a widgetek szintén valós időben működnek. A meglévő monday.com felhasználók bejelentkezhetnek a platfromra és saját maguk is megnézhetik a munkadokumentumokat, az érdeklődők pedig az alábbi videón tekinthetik meg a Workdocs működését.

Forrás: https://www.techradar.com/news/mondaycom-workdocs-is-like-google-docs-on-steroids

Kiemelt kép: Saját kép a monday.com-ról

menu
menu