A Desktop.com hivatalosan is piacra dobta termékét

A Desktop.com hivatalosan is piacra dobta termékét

A domain iparban többen is támogatják a távoli csapat és webalkalmazás platformot.

A szolgáltatás ötletgazdája Rolf Larsen, a .GLOBAL alapítója. A Desktop.com egy olyan rendszer, amely segíti a vállalkozásokat és alkalmazottaikat a webalkalmazások kezelésében és az online együttműködésben. A koronavírus által előtérbe került home office miatt a munkavállalalók távoli helyzetbe kerültek, így ez egyre fontosabbá vált.

A Desktop.com használata akár 4 fős kis csapatok részére ingyenes, nagyon szervezetek számára pedig havonta 8-10 dollárba kerül. Segítségével az összes alkalmazás és link mindig egy kattintással minden eszközén elérhető.

Milyen jellemzői vannak a platformnak?

A Desktop.com minden olyan funkciót tartalmaz, amire a távoli munkához szüksége lehet az embernek. Integrált, szuper minőségű jelszókezelő van benne, amivel könnyedén mozoghat a különböző alkalmazások között. Új alkalmazásokat ismerhet meg, amik a munkáját is megkönnyíthetik, hiszen a Desktop.com több száz webalkalmazást támogat. Asztalokat és munkaterületeket tud létrehozni csapatának, egy helyen tarthat mindent, így elkerülheti azt, hogy valamilyen értesítésről lemaradjon. Az egyik legfontosabb funkció, hogy bármilyen eszközön cseveghet kollégáival egyéni és csoportos beszélgetésben is. Találkozókat és videóhívásokat is szervezhet a csapat tagjaival és külsős résztvevőkkel is.

Ha felkeltettük az érdeklődését, tudjon meg róla még többet és akár próbálja is ki! Irány a Desktop.com!

menu
menu