A Canva új munkahelyi programcsomagot mutat be

A Canva új munkahelyi programcsomagot mutat be

A felhasználók hat új eszközt kapnak, amivel a termelékenységet akarja a cég növelni.

Az új frissítések jelennek meg a cég saját szövegszerkesztő alkalmazásában, ami a Google Dokumentumokhoz hasonló, lesz majd a megjegyzések és a verzióelőzmények opció is. A vállalat azt is hangsúlyozza, hogy a felhasználók hozzáférést kapnak a saját, több mint 100 millió tervezési eszközt tartalmazó könyvtárához.

A frissítés részeként a Canva Presentations kapott egy új funkciót, amivel az előadók kompatibilis eszközkről vezérelhetik távolról a prezentációjukat. A cég kiadott egy saját webhely építő alkalmazást is, ahol a felhasználók reszponzív sablonok közül választhatnak, hozzáadhatnak saját domaineket is. A Design Insights funkció az adminisztrátorok számára segíti majd az elemzéseket.

Frissítést kapott a Canva Video Suite is, ami által a felhasználók eltávolíthatják a videók hátterét saját maguk. Továbbá lesz egy új Whiteboard alkalmazás, ami a különböző együttműködéseket, ötleteléseket segíti elő, elérhetőek benne cetlik, grafikák,, integrált időzítő is.

A Canva tehát még nagyobb figyelmet fordít a termelékenység javítására, egyértelmű, hogy növelni akarják a részesedésüket a piacon. A cég szerint a zökkenőmentes kommunikáció egyre fontosabbá és vizualisabbá válik a vállalatoknál és ezt akarják elősegíteni.

Rengeteg szuper eszköze van a Canva-nak, amiket csak ajánlani tudunk, sőt sokaknak fontos, de magyar nyelven is elérhető a felület.

Forrás: https://www.techradar.com/news/canva-unveils-new-workplace-suite-to-boost-your-productivity

menu
menu