Új vállalkozás indítása felszabaduló domain névvel

Új vállalkozás indítása felszabaduló domain névvel

A felszabaduló .HU domain nevek listájában rengeteg jó domain névre lehet bukkanni, amit előzőleg nem használtak ki, pedig sok benne a potenciál.

Új domain név választásakor mindig hangsúlyozzuk, hogy ha nincs konkrét elképzelés, akkor érdemes megnézni a felszabaduló .HU domain nevek listáját, hiszen rengeteg jól hangzó, kreatív nevet lehet találni, amiket megfelelő háttérrel és marketinggel nagyon jól fel lehet futtatni.

Csemegéztünk a listából pár olyan ötletet, ami szuper választás lehet egy-egy vállalkozásnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy előfordulhat, hogy a cikk megírásának pillanatában még szabad volt egy domain, de azóta már beregisztrálta valaki. Ebből fakadóan azt tanácsoljuk, hogy ha valamelyik felszabaduló domain név megtetszik Önnek, akkor ne habozzon, rendelje meg!

szepsegpiac.hu:

Kiváló választás lehet szépségipari termékeket gyártó vagy forgalmazó cégeknek, akik szeretnének termékeiknek egy gyűjtőoldalt.

csodasajtok.hu:

Házi sajt manufaktúrája van? Ínycsiklandozó kézműves sajtokat készít? Akkor érdemes ezt a domain nevet megfontolnia, ami akár egy márka névként is működhet.

ovisnemet.hu:

Szuper lehetőség lehet ez a domain ovisoknak német nyelvet tanító tanár számára, de gyűjtőoldalként is funkcionálhat. Mi mindenképpen kihasználnánk ezt!

hellobabybox.hu:

Napjainkban nagyon divatosak a különböző box ajándékok, amiknek a termékeit nem feltétlen ismeri a megrendelő, hanem meglepetésként funkcionál. A hellobabybox.hu domain pont jó lehet egy olyan vállalkozásnak, aki kifejezetten babaváró boxokat készít.

fotoshatter.hu:

A fotósoknak és stúdióknak rengeteg kiegészítőre és eszközre van szüksége. Ezeket beszerezheti a szaküzletekből például vagy adott eszközre, kiegészítőre szakosodott oldalról. A fotoshatter.hu remek lehetőség lehet, ha valaki különleges, egyedi fotós háttereket gyárt és árul.

egeszsegetekre.hu:

Ez mondjuk egy jolly joker domain, hiszen több oldalról is meg lehet közelíteni, jó választás lehet bármilyen gasztro vagy alkoholos italos webshopnak vagy akár egy étteremnek is. Sok benne a potenciál, így mi erre biztos hamar lecsapnánk.

A fenti és további felszabaduló domain neveket az alábbi listában talál, böngésszen kedvére bátran!

Kiemelt kép: Markus Winkler / Unsplash

menu
menu