Norbi szlogenjét ellopták?

Norbi szlogenjét ellopták?

Mára összefonódott Schobert Norberthez a mondat: "ég a zsír". A szlogennel azonos domain nevet mégis más kezeli...

„Ég a zsír!” – szól a fitneszguru ismert mondata. Egy pécsi üzletember azonban nem várta meg amíg a szlogennel azonos domain név bejegyzését elindítja az ismert celeb. „Már az első aerobik-kazettán hallható volt az ismert mondat: „ég a zsír!” – Ez 12 éve történt, de a rigmust ma is utánam is kiabálják az utcán” – mondta a információt elsőként nyilvánosságra hozó Napi Ász számára adott nyilatkozatában Schobert Norbert.

Pékség- és egészségboltjai szintén ezt a szlogent használják. Norbi nem tulajdonít nagy jelentőséget az ügynek, nem kíán ezzel foglalkozni, úgy véli, hogy a pécsi illető nem fog túl sokat keresni a domainnel. Eladási szándékkal egyelőre nem kereste meg a domain kezelője, de Norbi egyébként sem tartana rá igényt és peres útra sem tereli az ügyet – nyilatkozta a Napi Ász számára Norbi.

A fitneszguru a lap olvasói számára elárulta, hogy, nemrég 1500 euróért tett szert a norbi.eu domain névre, amelyet egy angol cégtől vásárolt meg. Az .eu-s végződésre a nemzetközi terjeszkedés miatt volt szüksége.

Norbi nem először kerül domain nevekkel kapcsolatosan a média középpontjába. Két évvel ezelőtt a Béres Alexandrával vívott tv showban a nagyfogyas.hu domaint foglalták le az orra elől.

menu
menu