Eladó az ügynöklista

Eladó az ügynöklista

Az ügynöklista.hu és az ugynoklista.hu domain nevet tulajdonosa eladná.

Az elmúlt napokban óriási politikai vihart kavart a Political Capital intézet által összállitott lista, amely azoknak a nevét tartalmazza, akiről eddig biztosan kijelenthető, hogy az elmúlt politikai rendszerben együttműködtek az állambiztonsági szolgálatokkal. Egy szarvasi magánszemély későbbi hasznosítás céljából még tavaly decemberében bejegyezte az ugynoklista.hu, az ügynöklista.hu, az ügynöklisták.hu és az ugynoklistak.hu webcimeket. Megkeresésünkre a fiatalember elmondta, hogy a neveket nem kívánta értékesíteni, azonban most, hogy így "felpörögtek az eseméyek" úgy gondolta, hogy piacra dobja azokat.
Az árról – saját tárgyalási pozicióinak védelme érdekében – nem kívánt nyilatkozni, azonban azt elmondta a domainABC-nek, hogy több irányból is érkezett már megkeresés, de még érvényes szerződése nincs az adás-vételre.
A cimek tulajdonosa elmondta, hogy a látogatottság jelentősen megugrott az elmúlt napokban az oldalakon. Anélkül, hogy bármilyen hirdetéssel népszerűsitette volna az oldalt a domain névnek köszönhetően a február 9-i nézettség megközelitette a 2000-et.

menu
menu