Domainvitákról első kézből

Domainvitákról első kézből

A Jogi Fórum által szervezett konferencián fókuszban a hazai domain vitarendezés

A .hu domaintérben június elsejével bevezetett domain regisztrációs szabályozásban történt módosítások, illetve a vitarendezéshez kapcsolódó eljárásrend jelentősen megváltoztatták a közel tíz éve érvényben lévő állapotot.

A bevezetett változtatásoknak a leginkább szembetűnő eredménye, hogy a Alternatív Vitarendező Fórum Tanacsadó Testülete elé utalt panaszos ügyek száma jelentősen megnőtt. A másik kevésbé látványos – azonban az érdekelteket esetenként kellemetlenül érintő – változás a virarendezésben a beadványok benyújtási határidejeinek lerövidülése.

A szabályok változásának megismertetése és az elmúlt pár hónap tapasztalatainak bemutatása az egyik célja annak a konferenciának, amelyet a hazai jogász társadalom ismert portálja, a Jogi Fórum szervez. A 2011. szeptember 21-22-én a Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtéren megrendezésre kerülő eseményen dr. Mayer Erika, a hazai domain vitarendezés úttörője és dr. Jambrik Gergely illetve dr. Ormós Zoltán segítségével ismerhetik meg a résztvevők a változásokat, azok hátterét, illetve az elmúlt hónapok tapasztalatait.

A konferencia első napjára szóló belépő költsége 24900 Ft+ÁFA, azonban azok, akik az szabadalmi- és védjegyjogi kérdésekkel foglalkozó második napon is részt kívánnak venni, azoknak a két napra a 49800 Ft+ÁFA-s teljes ár helyett mindössze 39900 Ft+ÁFA-t kell fizetniük a részvételért.

A regisztráció a konferencia hivatalos honlapján érhető el:

http://konferencia.jogiforum.hu/it_konferencia


menu
menu