Az ügynöklista szálai a Köztársaság térre vezetnek

Az ügynöklista szálai a Köztársaság térre vezetnek

4 webcímet vásárolt az MSZP szomszédságában működő vállalkozás.

A domainabc.hu portál közvetítői szerepének köszönhetően cserélt gazdát az ugynoklista.hu, az ügynöklista.hu, az ugynoklistak.hu és az ügynöklisták.hu webcím. A neveket az ügynöklistákkal kapcsolatos hírektől hangos időszakot megelőzően, tavaly december elején jegyezte be egy szarvasi magánszemély. A vevő a CityNet Communication Kft., amelynek székhelye Budapesten, az MSZP székház szomszédságában, a Köztársaság téren található. A domain átírásával kacspolatos regisztrátori teenőket az a BankNet Kft. végzi. A publikus domain nyilvántartási adatbázisból az kiderül, hogy az mszp.hu webcímet is ezen regisztrátornál foglalták le.
Lapunk szerkesztősége – a közvetítői szerepből adódóan – ismert az eladási ár, azonban azt a vállalt titoktartási kötelezettség miatt nem publikálhatjuk.
A vevő nevében eljáró személy nem kívánt nyilatkozni a webcímek további sorsáról.

Az ügy politikai színezetével kapcsolatos két másik domain este is. A hazaarulo.hu és a hazaáruló.hu webcímekre nyújtott be regisztrtációs kérelmet a most ügynöklistás neveket megvásárló CityNet Communication Kft. A címek bejegyzése a tegnapi napon kezdődött, így azok alatt leghamarabb 14 nap múlva lehet tartalom.

menu
menu