Liz Hurley jogvitában

A művésznő domain vitába keveredett.

Elizabeth Hurley, a Bájkeverő vígjátékból is ismert színésznő fenyegető levelet küldött az Easyspace.com nevű regisztrátor cégnek, melyben figyelmeztette a vállalkozást, hogy amennyiben nem cselekszik a színész kérésének megfelelően, abban az esetben 10 millió dollár kártérítési összeg megfizetésére perli a céget.
Mi is áll a háttérben? Az Easyspace egy ügyfele kezdeményezésére jegyeztette be a elizabethhurley.co.uk domént. Kissé szerencsétlen a színésznő, hiszen az cím begépelése után a www.cocainesex.com oldalon kötnek ki a látogatók, ahol szaftos szex- és drogtörténetek találhatóak. Ez zavarja a színészt és szeretné, ha a jövőben nem lenne az Interneten a nevéhez kötődő szex vagy kábítószeres oldal.
Liz a levelében felszólította az Easyspace-t, hogy a jogtalanul bejegyzett név visszavonásával kapcsolatosan tegyenek lépéseket. A levél tudatja a szolgáltatóval azt is, hogy a Földön egyetlen másik nő sem viseli az Elizabeth Hurley nevet.
A cég elutasítja a kérést és válaszában közölte, hogy nincsenek eszközei a név visszavonására.
Ezek után valószínűleg csak valamelyik választottbírósághoz fordulhatnak a színész jogi képviselői.
A színésznőhöz kapcsoló hír, hogy a napokban egy fiataloknak szóló magazin Elizabeth Hurley-t választotta az Egyesült Államok legszexisebb hölgyévé.

menu
menu