Kihirdették a 2021 .EU Web Awards nyerteseit

Kihirdették a 2021 .EU Web Awards nyerteseit

A 2021-es gálaestre Olaszországban került sor, ahol a legkiválóbb .EU webhelyeket díjazták.

Az EURid által indított .EU Web Awards a legjobb .EU, .ею és .ευ webhelyek versenye. Tavaly csak virtuálisan tarthattak díjátadót, idén viszonr végre személyesen is megünnepelhették a döntősöket. A gálaesetet Sally Bundock, a BBC megbecsült újságírója vezette és szuper előadókat is láthattunk.

A Web Awards arról szól, hogy összehozza a különböző iparágakból és háttérrel rendelkező embereket és megtiszteli őket azért, hogy az .EU domain választották az online felületen való megjelenéshez.

Nézzük hát az idei pályázat nyerteseit!

„A Vezetők” kategória: https://sokol.eu/ – az oldal a cseh sport- és mozgásszerető embereket szeretné összehozni és aktivizálni.

„A felemelkedő csillag” kategória: https://pintrip.eu/ – élménykínálat a dán lakóautósok számára.

A dícsőség” kategória: https://www.federica.eu/ – olasz web learning oldal.

„Jobb világ” kategória: https://h2020-demeter.eu/ – H2020 DEMETER projekt oldala, melynek célja, hogy vezető szerepet játsszon az európai agrár ágazat digitális átalakulásában.

Blog, híroldal, média kategória: https://www.hownormalami.eu/ – ötletes weboldal, ami megmutatja, hogy hogyan ítéli meg a mesterséges intelligencia az arcát.

A legjobb .ею vagy .ευ weboldal: солети.ею – bolgár sós rágcsálnivalós oldal.

Külön díjban pedig a https://thatday.eu/ oldal részesült, amely környezetbarát, modern menstrációs bugyikat népszerűsít és árul.

Gratulálunk minden nyertesnek és pályázónak, idén is szuper oldalakat ismerhettünk meg! Arra bíztatunk minden .EU felhasználót, hogy érdemes kihasználni ezt a pályázatot és jelentkezni a jövő évire!

Forrás: https://eurid.eu/en/news/2021-eu-web-awards-winners/

menu
menu