Cáfolhatatlan: Fortuna imádja a magyarokat

Cáfolhatatlan: Fortuna imádja a magyarokat

Minden ország felhasználóinál több nyeremény kerül hazánkba az .eu domain nevek játékában.

Az elmúlt tíz év alatt még talán egyszer sem számolhatott be portálunk olyan pozitív előjellel bíró eseményről, amelyben európai tekintetben Magyarország vezető helyen lett volna a domainipar bármely területén. A domain nevek 25 éves történetében azonban ennek a várva-várt eseménynek is eljött a napja.
A .eu domaintér nyilvántartója a karácsonyi nyereményjátékának keretében az .eu domain neveket regisztráló felhasználók között összesen 100 db. iPod Touch-ot sorsol ki. A 25-25 készülék nyertesét egy-egy adventi gyertya meggyújtása után hozza nyilvánosságra a brüsszeli szervezet. A december 10-én megtartott, második sorsoláson Fortuna a magyar felhasználók mellé szegődött. Az összesen 25 kisorsolt készülékből 7, azaz minden negyedik magyar nyerteshez került. A boldog hazai iPod tulajdonosok többsége a domainabc.hu facebook játékán nyert ingyenes domain regisztrációjával szerzett jogot a sorsoláson való részvételre.

Kattintson a képen és tippeljen Ön is az ingyenes .eu domain névért!
Kattintson a képen és tippeljen Ön is az ingyenes .eu domain névért!

 

Az eddig lebonyolított két sorsoláson egyébként összesen 8 magyar nyert iPod-ot. A Bárkányi családot Fortuna nagyon a kegyeibe vette, hiszen a testvérpár mindkét tagja egy-egy készülék tulajdonosává vált. A két sorsolás nyerteseinek nemzetiségét elemezve megállapítható, hogy a KGST országok lakói sokkal szerecsésebbek – vagy egy kis játékra jobban kaphatóak -, mint a nyugat-európai internetzők. A kisorsolt 70 ezer forint értékű készülékekből minden másodikat – összesen 26-ot – volt szocialista országbeli felhasználó nyert.

Az első két sorsolás összesített nyertesei országok szerint

Magyarország – 8 db.
Olaszország – 7 db.
Lengyelország – 6 db.
Csehország -5 db.
Görögország – 4 db.
Németország – 4 db.
Svédország – 3 db.
Románia – 3 db.
Franciaország – 2 db.
Szlovénia – 2 db.
Belgium – 2 db.
Ausztria – 1 db.
Bulgária – 1 db.
Hollandia – 1 db.
Szlovákia – 1 db.

A megnyerhető iPod Touch 8MB
A megnyerhető iPod Touch 8MB egyike.
A kép nem illusztráció! 😉

 

 

menu
menu