A hétre jó hír is jutott Nicole Kidmannak

A világ bulvársajtója attól hangos, hogy szétköltözött a hollywoodi álompár Nicole Kidman és Tom Cruise, azonban a színésznő számára más fontos eseményeket is hozott a hét: domainvitában nyert.

Hétfőn döntött az ENSZ választottbírósága a nicolekidman.com és a nicolekidmannude.com domainek ügyében. A neveket erotikus oldalak működtetéséhez jegyeztette be egy "domainkalóz". A színésznő jogászainak kérelmét elfogadva Nicole Kidman használhatja a jövőben a szóban forgó domaineket.
Szintén hétfőn született döntés a tenisz világ két üdvöskéjének, Serena és Venus Williams nevével megegyező domainek ügyében. A lányok már karrierjük elején bejegyeztették nevüket védjegyként, azonban a venusandserenawilliams.com, venusandserenawilliams.net és venusandserenawilliams.org domainek bejegyzéséről lemaradtak. A neveket lefoglaló spekuláns összesen 1 millió dollárt kért a 3 névért, azonban a Williamsék inkább a perlekedés választották. Döntésük helyességét igazolta, hogy az ítélet, mely szerint mindhárom név jogaival a jövőben a Williams testvérpár rendelkezhet.

menu
menu