Nedvesbugyi.hu és társai a hét domain regisztrációjának esélyesei

Nedvesbugyi.hu és társai a hét domain regisztrációjának esélyesei

A hét 7 legérdekesebb domain regisztrációjának listája.

Az olvasóink biztatásának köszönhetően folytatjuk “A hét domain regisztrációja” rovatunkat, amely minden héten egy összefoglalót közöl az elmúlt hét nap legfurcsább, legmeghökkentőbb domain regisztrációjáról. A humoros hangvételű megjegyzésekkel közre adott lista alapján lehetőséget biztosítottunk arra, hogy olvasóink döntsék el, melyik webcím kaphatja meg a hét domain regisztrációja címet.
Az elmúlt héten az bugyibiztositas.hu domain név nyerte el a címet. Ezen hét igénylései sem voltak kevésbé viccesek,, mint az elmúlt hetek. Lássuk a termést!

 

irodabulvar.hu – az induló portálon megtudhatjuk, hogy Mancika, a titkárnő harisnyája felszaladt és ezért zokogva szaladt a mosdóba, hogy átvegye tartalék harisnyáját.

 

Érdekes titkárnő
Érdekes titkárnők az irodabulvar.hu-n

hadifogoly-hirado.hu – a III. Világháború lehetőségére utaló ötlet hátborzongató… Vagy a másik lehetőség, hogy a II. Világháborúból folyamatosan megkésve hazaérkező hadifoglyok számára indul az oldal. A hetente tömegesen hazatérők számából látva komoly szuperszámítógép kell majd az oldal kiszolgálásához, nehogy a nagy túlterheltség lépjen fel.

NapfenyesTanfolyamok.hu – az oldalt novembertől márciusig zárva tartja a cég, mivel esőben, hóban nem tartanak képzést.
 
VigBal.hu – Várhatóan a szomorúbál.hu domain is lefoglalásra kerül. A válság idején biztosan nagyobb érdeklődés lesz arra.

LisztFest.hu – Azt hittem zenét szerez.

NedvesBugyi.hu – egy mini zsebben hordható, elemes szárítógép reklámozásához kiváló lenne ez a domain.

Nedves bugyi - idejében érkező jelzéssel...
Nedves bugyi – idejében érkező jelzéssel…

MatekVideok.hu – kémia videók az rendben. Láthatóvá válnak a reakciók, fizika videók szintén ok. Kölcsönhatások, kísérletek jól szemléltethetőek videón. Node mi az izgalmas abban, hogy lelassítva megnézzük, hogy Pistike hogyan emel négyzetre? 

 

[vote:6]

 

menu
menu