Meztelen politikusnők irány a LikeParty!

Meztelen politikusnők irány a LikeParty!

A héten indult domain regisztrációk között van a zoldiz.hu, a jedimenedek.hu és a lajkparty.hu is.

Meztelen politikus nők irány a LikeParty!

 

Hétről-hétre egy listát tesz közzé portálunk, amely az elmúlt hét legérdekesebb, legbutább vagy valamilyen szempontból kiemelkedően érdekes domain regisztrációs kérelmét tartalmazza. Az olvasók szavazata alapján kerül kiosztásra a hét domain regisztrációja cím. Az elmúlt héten a MeztelenPolitkusNők.hu nyerte el olvasóink tetszését. Négyből három olvasó szerint ez a webcím érdemelte ki a címet. A Traktorsimogato.hu is nagy népszerűségnek örvend: a szavazatok 15%-a erre a webcímre érkezett. Attól függetlenül, hogy november első hetét a mindenszentek hangulata lengte át a bejegyzés alatt álló domain nevek vicces hangulatot sugallnak.

zoldiz.hu – A igazi zöld íz csak a hangos szagokhoz hasonlítható.

lajkparty.hu – No, ez meg milyen lehet? Mindenki kinyújtott karral, zárt tenyérrel, mutatóujjat az ég felé tartva táncol?

Belépő ára a LikePartyra.
A belépő ára a LikePartyra.

jedimenedek.hu – Ha estleg van hely – mert a Jedik épp harcolnak a galaxis megmentéért – akkor beköltözhet E.T. is, ugye?

Jedi túlélő kés
Jedi túlélő kés

krisztiz.hu – A Christie’s árverési ház komolyan gondolhatja a magyar piac fontosságát, ha a nevét is magyarította.

szulessmeg.hu – Marketing szempontból teljesen rendben van, mert a piac jól behatárolható: a foganástól a születésig tartó időszakban növekvő kisfiúk és kislányok. Egész biztosan tömegesen fogják az olalt felkeresni.

eurodollar.hu – Az igénylő tudja a megoldást a válságra. Össze kell vonni az Egyesült Államokat az Európai Unióval. A közös valuta, az EuroDollár húzza ki a világot a ….

 

Ötlet a közös zászlóra...
Ötlet a közös zászlóra…

egyharmad.hu – Tuti, hogy a látogatók egyharmada így fogja beírni: 1/3.hu. Szerencsés választás.

[vote:9]

menu
menu