Íme, itt az év szava!

Íme, itt az év szava!

A dehogyfizetek.hu, a nyeregszemle.hu és az evszava.hu indul harcba a hét domain regisztrációja címért.

Minden szombaton egy listát tesz közzé portálunk, amely az elmúlt hét legérdekesebb, leginkább félresikerült vagy valamilyen szempontból kiemelkedően érdekes domain regisztrációs kérelmét tartalmazza. Az olvasók szavazata alapján kerül kiosztásra a hét domain regisztrációja cím. Az elmúlt héten az IrodalmiTozsde.hu nyerte el olvasóink tetszését leginkább.
November harmadik hetén újra hét csodás választás verseng a hét domain regisztrációja címért.

sziashop.hu –  Bevásárlólista a jövő hétre: 2 szia, 4 helló, 3 cső, 2 üdvözöllek. Ha túl sok ismerőssel futsz össze és elfogyna vegyél tartalékba néhány “sziácská”-t. Akciós a csőcsumicsá.

tettesek.hu – Javaslatunk az hasznosításra: a facebook kihívójaként ezen a portálon a börtönbeli évek alatt szerzett kapcsolatok ápolására nyílna lehetőség. Ha esetleg sokáig nem jelöl vissza valaki érdemes várni pár évet, hátha csak újra a rács mögött van…

Rabszállító?
Rabszállító?

dehogyfizetek.hu – Hogyan hasznosítható ez a domain? Van pénzed, de nem akarsz fizetni? Itt megtudhatod, miként tarthatod portán kívül a behajtót!

azevszava.hu – Ha lett volna ilyen 2010-ben nagy eséllyel az Útelágazás lett volna az…

rovidazelet.hu – Főleg ahhoz, hogy ilyen domain nevek regisztrálására fordítsuk az időnket…

 

Valóban rövid az élet...
Valóban rövid az élet…

halfogyasztas.hu – Kiváló példa kétérteműségre. Lehetséges reklám szövegezésére adunk egy tippet? Nem fér el aranyhala az akváriumban? Vegyen neki halfogyasztó bérletet! Két hét és újra karcsú, kívánatos dísze lesz lakásának!

Egy potenciális érdeklődő a szolgáltatásra...
Egy potenciális érdeklődő a szolgáltatásra…

nyeregszemle.hu – Egy kakukktojás a bejegyzendő domain nevek között. A domain név nem érdemli meg a kritikát. Ötletes, barátságos, eredeti.

[vote:12]

 

menu
menu