Bugyibiztositas.hu? A top7 domain regisztráció a héten.

Bugyibiztositas.hu? A top7 domain regisztráció a héten.

A PeteRacs.hu és a BugyiBiztositas.hu esélyes a hét domain regisztrációja címre a héten.

Az olvasóink pozitív visszajelzése alapján folytatjuk “A hét domain regisztrációja” rovatunkat, amely minden héten egy összefoglalót közöl a legfurcsább, legmeghökkentőbb domain regisztrációkról. A laza, vicces hangvételű kommentek alapján lehetőséget biztosítottunk arra, hogy olvasóink döntsék el, hogy szerintük melyik webcím érdemli ki a hét domain regisztrációja címet.
Az elmúlt héten az ol-in.hu domain név tetszett leginkább Önöknek. Az elmúlt nap felhozatala sem volt kevésbé szerény az ötletek tekintetében, mint az elmúlt hetek.

peteracs.hu – a fogamzásgátlás egy új módszere. A megtermékenyítés elől a petét egy ráccsal kell elzárni a hímivarsejt elől. Biztos és hatékony módszer, csak a rácsot rozsdagátlóval a használat előtt és félévente jól be kell kenni.

bugyibiztositas.hu – Van már kutyabiztosítás is, miért ne lehetne bugyira is biztosítást kötni? A kérdés csak az, hogy magát a bugyit biztosítjuk, vagy a bugyi által okozott károkra kötünk felelősségbiztosítást. Utóbbi eset elég gyakori egy vad este alkalmával. Heves mozdulatok esetén a partner szemét a bundabugyi gumija kiverheti, például.

  

Bugyi baleset
Steffi Graf emlékezetes pillanata, amikor elfért volna a bugyi biztosítása

szamosablak.hu – Számokkal ellátott ablak! Óriási és praktikus. Eleve úgy építik be az ablakokat, hogy a lakás házszáma bele van gravírozva az üvegbe. Így tuti nem dobja majd a  postás a szomszéd levelét hozzánk.

oralwellness.hu – Számos élvezet egy helyen. Elmegy a család nyaralni: szauna, pezsgőfürdő, masszázs és egy kis orális kényeztetés a végén apának és anyának is. Erre a szolgáltatásra egyébként a magyar nyelven számos – idegen szót mellőző – elnevezés létezik.

borolo.hu – ez biztos, hogy csak elírás lehet. Vélhetően porolo.hu akart lenni vagy BORollo.hu, de utóbbinak sincs sok értelme.

főkertészkamara.hu – Ebben a nehéz gazdasági környezetben egyre többeknek van saját kertésze, hát még főkertésze! No ha ezek összeállnak egy kamarába abból lesz ám a gyönyörű kert.

nyuszipok.hu – frissen felfedezett faj.
Latin neve:  Halofonus Husvetnulus
Élőhely: pókól
Jellemzője: húsvét hétfőnként behálózza az embert, éjszaka nyuszipókemberré változik.

 

[vote:5]

menu
menu