A facebook kiválasztja az év lájkolóját

A facebook kiválasztja az év lájkolóját

Többek között a tanckozvetito.hu, a tanckozvetito.hu és az evlajkoloja is indul a hét domain regisztrációja címért.

A nemzetgazdasági okokból felborított heti munkarend miatt kivételesen nem szombaton, hanem vasárnap adjuk közre a hét legérdekesebbnek tartott domain neveinek listáját. Az olvasóink szavazatai alapján a várakozásokkal ellentétben nem a mikuasvibrator.hu, hanem a nemiservers.hu kapta a megtisztelő „A hét domain regisztrációja címet”.

December első teljes hetének választéka pszichológiai vonatkozású domain neveket tartalmaz. A rosszanyavagyok és a pszichomokus.hu joggal pályázik a heti nyertes pozícióra.

Íme a hét legérdekesebb domain nevei:

azevlajkoloja.hu – A legjobb lájkoló várhatóan majd egy elegáns díjkiosztó gála keretében ünnepi beszédében köszönheti meg középiskolai infrormatika tanárának, producereinek a díjat. És a dolognak fele sem tréfa. A domain nevet a facebook anyavállalata igényelte…

tanckozvetito.hu – Egy sármos tangó párját keresi. Rumbák, foxtrottok kíméljenek.

Egy igazán jó cserealap.
Az eredeti tripla leszúrt hempergős.

ingyenesnyeremeny.hu – Milyen nagyvonalú! Lehet egyáltalán nyeremény, ami nincs ingyen…

rosszanyavagyok.hu – Felmész az oldalra és ott azonnal megtalálod az okot is: mert most is internetezem, ahelyett, hogy a gyerekkel foglalkoznék…

Anya csak egy van
Anya csak egy van

nagymamamobil.hu – Ebbe a kategóriába ugye nem tartozik bele az iphone4?

cserevar.hu – Olyan lesz, mint a lakáscsere, csak itt a vár tulajdonosok tudnak cserélgetni. Egy majdani hirdetés: „Konfortos Füzéri Váramat cserélném egy belvárosi felújításra szoruló Diósgyőrit várra. Jelige: ásatás nem akadály.”

 

Egy vizsonylag jó cserealap...
Egy viszonylag jó cserealap…

pszichomokus.hu – igazán szakmai jelleget fog ölteni.

[vote:15]

menu
menu