8 mosolyt fakasztó domain regisztráció

8 mosolyt fakasztó domain regisztráció

Az elmúlt egy hét domain regisztrációs kérelmei között ismét érdekes és vicces darabok rejtőztek.

Munkatársaink heti gyakorisággal teszik közszemlére az általuk legviccesebbnek vagy érdekesnek tűnő domain regisztrációs kérelmek listáját. A gyűtjést a .hu domain regisztrációt koordináló Internet Szolgáltatók Tanácsa által közzétett nyilvános várólista adatai alapján végzik kollégáink. A lajstrom átböngészését követően kiválasztva a hét regisztrációja címre esélyes „jelölteket” – vélhetően az olvasók számára is – vicces kommentekkel tesszük közszemlére. A kiválasztott domain regisztrációs kérelmek közül olvasóink szavazata alapján adjuk ki a „hét domain neve” címet. Ezen a héten Katkó Margit válogatott a közel 2500 domain regisztrációs kérelemből.

tunderberek.hu – Ha már egyszer nyilvánosságra hozzák a tündérek béreit, akkor szeretnénk látni a boszorkányokét és a krampuszokét is.

minosegivibratorok.hu – elképzlelni nem tudom, hogy milyen a „nem minőségi”… Szálkás?

domain-automata.hu – Használati utasítás: dobj be egy ötezrest, egy cégkivonatot, egy igénylőlapot, várj 14 napot, majd vedd ki a domain neved a kiadó nyílásnál…

adománybolt.hu – Korrekt. Az Üdvhadsereg feladja Amerikában, te meg megveheted itthon online.

mindengyermekalma.hu – amennyiben ez igaz, és azt is bizonyitani tudjuk, hogy minden felnőtt szőlő, akkor abból explicite igaz, hogy minden kutya füge. No de akkor mi van a lovakkal?

fokormanyos.hu – Sokáig olvastam újra és újra. Aztán rájöttem, hogy nem egy rágcsáló, hanem főkormányos…

gyilkossagihelyszintakaritas.hu – Hogy az igénylője nézi a Helyszínelőket a tévében az mán’ biztos…

szamladiszkont.hu – Komment 1: Még jó, hogy lehet kapni! Komment 2: Komoly nézettségre számíthat a adóhatóság irányából…

menu
menu