Vajon milyen domaint fog használni az új nagyvállalati újjáalakulás?

Vajon milyen domaint fog használni az új nagyvállalati újjáalakulás?

A Facebook állítólag néhány nap múlva mutat be egy nagyvállalati újjáalakulást és egyből felvetődött a kérdés, hogy vajon milyen domaint fognak használni.

Több forrás is közzétette, hogy egy új nagyvállalati újjáalakulás várható, egy új anyavállalat vagy új esernyőmárka, ami a Facebook, az Instagram, a WhatsApp és az Oculos szolgáltatásokat fogja összefogni.

Anno az Alphabet az alphabet.xyz webhelyet választotta magának, ami nagyon megindította az .XYZ domain marketingtevékenységét, sokat dobott az értékesítési számokon. Így itt is felmerült a gondolat, hogy vajon egy új gTLD-ben vagy valamilyen .COM-os domainben gondolkodnak-e majd.

Ha valamilyen vállalati szót választottak, akkor valamilyen domainbefektetőtől kellett volna megvásárolniuk a nevet. Ha valamilyen másodlagos piacon vásároltak, akkor előfordulhat, hogy álnév proxy útján szerezték be, hogy titokban tartsák a nevet. Persze olyan lehetőség is fennáll, hogy kiválasztottak egy domaint a portfóliójukból, de azért a Facebooktól várunk valamilyen meglepetést.

Október 28-án lesz a cégnek egy konferenciája, amin megtörténhet a leleplezés, de nyitott szemekkel kell járni, hátha előbb is látunk már infókat, kíváncsian várjuk.

Forrás: http://domainincite.com/27163-facebook-rebrand-did-one-new-gtld-or-domainer-just-hit-the-jackpot

Kiemelt kép: Solen Feyissa / Unsplash

menu
menu