Tehetős vevőre vár az sms.co.uk

Tehetős vevőre vár az sms.co.uk

Várhatóan megdönti az angliai névtér eddigi árrekordját a webcím, ami a telekommunikációs ipar egyik legnépszerűbb kifejezéséből született.

Az értékesítésben közreműködő Hoollywood Internet Ltd vezetője, Daivd Carter szerint „az sms.co.uk a valaha volt legnagyobb név az angol viszonteladói piacon.” Mint mondta „a lehetőség óriási, így biztosak vagyunk abban, hogy a legjelentősebb telekommunikációs és új-média társaságok érdeklődését felkeltjük.”

Árverés egy lehetőséggel
A domain iránt érdeklődők november 4-ig tehetnek ajánlatot zárt borítékban. Az említett dátumot követően a borítékokat egyszerre bontják fel, és a legmagasabb ajánlat nyer. Feltéve persze, ha eléri a kikötött legalacsonyabb árat. Ezzel kapcsolatban Carter csak annyit árult el, hogy „hat számjegyről” van szó, de ennél komolyabb összegekre is számítanak.

Szárnyal a domain piac
Ebben az évben többször beszámoltunk már arról, hogy egy-egy domaint, a korábbiaknál sokkal magasabb áron értékesítettek. Legutóbb a vip.com kelt el 1,4 millió dollárért, míg valamivel korábban a website.com-ért adtak 750.000 dollárt. Novemberben megtudjuk, hogy vajon az sms.co.uk is felkerül-e a toplistára.

menu
menu