Belföldön maradt a belfold.hu

Belföldön maradt a belfold.hu

Két domain eladás egy hét alatt

Saját domain portfóliójának kiárusításával foglalkozó vállalkozás a Két Kaliber Kft. az elmúlt napokban két jelentősebb domain eladást könyvelhetett el. A kiadónkhoz eljutott információk szerint a vállalkozás a belfold.hu és az eredetvizsga.hu domain nevektől vált meg. Az eladási ár tekintetében sem a vevő, sem az eladó fél nem kívánta értesülésünket megerősíteni, de a két domain összesen hét számjegyű eladási áron került értékesítésre.

Egy nagyhoz került a belfold.hu

A belfold.hu domain név kezelési jogát a hazai offline és online lapkiadás meghatározó vállalkozása, a Lapcom Kft. szerezte meg. A cégcsoport Internet divízió főszerkesztője, Dunder Krisztián szerkesztőségünk megkeresésére megerősítette az adás-vétel tényét, azonban üzleti titokra való hivatkozással az árra irányuló kérdésünket udvariasan elhárította. Elképzelhető, hogy a – többek között – delmagyar.hu és kisalfold.hu regionális hírportált is üzemeltető cégcsoport a domain megszerzésével a turisztikai üzletág irányában kíván fejlesztést elindítani, azonban Dunder a tervekre irányuló kérdéseinkre is kitérő választ adott.

A bolt még nyitva van

A Két Kaliber Kft. portfóliójában olyan domain nevek szerepelnek, mint a telecom.co.hu, autotrade.hu, hits.hu, yu.hu vagy a dobostorta.hu. A cég e-mailben küldött megkeresésünkre tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a felsorolt domain nevek egyikének értékesítésétől sem zárkóznak el.

menu
menu