Becsüld meg mennyit ér domained!

Becsüld meg mennyit ér domained!

Az eladási-adatbázis oldal szórakoztató értékelési játékkal dobja fel az unalmas számokat.

A NameBio.com, a domain eladások kereshető adatbázisa, nemrégiben egy új becslési játékot indított. Ennek lényege a következő: a játékos kap tíz különböző webcímet. Mindegyiknél 15 másodperc alatt kell megbecsülni, mennyiért kelt el az adott cím. A találgatás után megmutatják a tényleges összegeket és a játékos pontokat kap 1-től 10-ig, annak függvényében, mennyire járt közel a valósághoz.
Az összpontszám alapján állapítják meg a játékos minősítését, a következő módon. 0-30 közt „zöldfülű”, 31-40 közt „becsüs tanuló”, 41-50 közt „gyakornok”, 51-65 közt „becsüs”, 66-75 közt „tapasztalt becsüs”, 76-84 közt „vezető becsüs” végül 85-100 közt „becsüs mester”. Aki regisztrál, annak az eredményeit elmenti a rendszer, de játszani enélkül is lehet.
Aki mélyebbre ás, az a végeredményt néha vitathatja. Ugyanis előfordulhat, hogy ugyanaz a domain többször is gazdát cserélt és ilyenkor nehezebb eltalálni, hogy a program melyik értékesítést választja. De végül is ez csak egy játék. Akinek van pár szabad perce, nyugodtan tegye próbára becslési képességeit a game.namebio.com címen!

menu
menu