A PIR kihirdette a 4. .ORG Impact Awards nyerteseit

A PIR kihirdette a 4. .ORG Impact Awards nyerteseit

Az év .ORG weboldala a Food Rescue Hero lett.

November 15-én kihirdették a 4. Impact Awards nyerteseit, idén 68 országból 947 szervezet és magánszemély nyújtott be jelentkezést a versenyre.

Az abszolút nyertes a Food Rescue Hero lett, ami megkapta az év .ORG-ja díjat és a Hunger & Poverty kategória győztese is lett. Tevékenységük hiánypótló, segítenek a hulladéklerakóba kerülő élelmiszerek megfelelő célokra való eltérítésében. 35.000 dollárt kap a szervezet az év .ORG-ja díjért és még 10.000 dollárt az adott kategória győzelemért.

A többi nyertes 10.000 dollárt vihet haza egyenként.

Közösségi építés kategória: Kageno Worldwide

A Kageno Worldwide küldetése, hogy az elszegényedett közösségeket a remény és a lehetőségk helyévé alakítsa. A szervezet programokat dolgoz ki az oktatás, az egészségügy, a jövedelemtermelés és a megőrzés területén.

Minőségi oktatás mindenkinek kategória: Hello World

A Hello World segít megoldani a globális oktatás hiányát azáltál, hogy korszerű, napelemes internetes központokat épít és áthidalja a digitális megosztottságot.

Könyezetvédelem: TIP Sessions

TIP Sessions az éghajlati fellépések, a polgári tudatosság és a körkörös gazdaság kialakításán dolgoznak.

Sokszínűség, méltányosság, befogadás: Pro Mujer

A Pro Mujer több mint 32 éves dolgozik a nemek közötti egyenlőség előmozdításán Latin-Amerikában.

Egészség és gyógyítás: Limbitless Solutions

A non-profit szervezet célja, hogy gyermekek számára személyre szabott, jól működő és kifejező karprotézishez való hozzáférést biztosít pénzügyi teher nélkül.

Rising StarAkoFresh

AkoFresh egy zöld Agritech szervezet, amely fenntartható mezőgazdasági szolgáltatásokat kínál éghajlati intelligens megoldásokkal az élelmezésbiztonság javítása és az ökoszisztémák ellenálló képességének biztosítása érdekében.

Forrás: https://thenew.org/pir-unveils-winners-of-fourth-annual-org-impact-awards/

menu
menu