2020. a prémium domainek éve

2020. a prémium domainek éve

A NamesCon.Online konferencia során számos nagy domain-ipari vállalat kiemelkedő értékesítési eredményről számolt be a Covid-19 járvány ellenére.

Az új gTLD üzemeltetők piacvezetője a Radix, akik fantasztikus eredményekről számoltak be. A prémium regisztrációk száma folyamatosan nő, az év első felét összehasonlítva 2019 első felével 97%-kal, második felével pedig 41%-kal volt magasabb.

Az első három top bevételt termelő TLD-je a Radixnak a .tech, .online és a .store. Magyarországon még kevésbé használják és regisztrálják őket, sokan nem is ismerik, ezeket a lehetőségeket. A vállalat szerint a globális járvány egy soha nem látott kereslethez vezetett, az igény megnövekedett az online jelenlét iránt, egyre több cég dolgozik azon, hogy online is elérhető és működőképes legyen.

Azok a cégek, vállalkozások, akiknek még új az online jelenlét, mindenképpen gondolkodjanak el a megfelelő domain típus választáson, különösképpen akkor, ha nemcsak a magyar, hanem valamilyen külföldi piacot is szeretnének megcélozni.

Forrás: https://www.dnjournal.com/archive/lowdown/2020/dailyposts/20200914.htm

menu
menu