200 000 Ft-ért cserélt gazdát a pr.hu

200 000 Ft-ért cserélt gazdát a pr.hu

A CrowInvest Kft. az elmúlt néhány hetekben 4 domainjét értékesítette. A cég ügyvezetõje a tranzakciók hátterérõl nyilatkozik

A domainABC szerkesztõségéhez eljutott információk szerint a pr.hu domain-t az utóbbi napokban értékesítette a Crowinvest Kft. A webcím kezelésének jogát 200 000 Ft-ért vette meg az új kezelõje.
Megkerestük az értékesítõ cég ügyvezetõjét, aki tájékoztatta lapunkat, hogy az elmúlt idõszakban a webregiszter.hu, a jobinfo.hu és az infojob.hu címet is eladták. A webregiszter.hu eladási ára 100 000 Ft volt, azonban a másik két névvel kapcsolatosan, a vevõvel kötött szerzõdésben vállalt titoktartási kötelezettség miatt nem kívánt a cég ügyvezetõje konkrét árat megjelölni. Az utóbbi hetek értékesítésének sikerét abban látja a cégvezetõ, hogy az eladások érdekében jelentõs marketingtevékenységet végeztek. Példaként említette, hogy az értékesítésre szánt neveiket szinte folyamatosan hirdetik a hirkereso.hu és a domainabc.hu portálokon is. Jelenleg még közel 30 név értékesítését tervezik.

menu
menu