1 millió forintos hazai domain értékesítés

1 millió forintos hazai domain értékesítés

Az elmúlt hónapok sikeres domain értékesítéseit követően újabb 1 millió Ft. feletti webcím értékesítéséről adhatunk hírt.

A domainabc.hu domain közvetítő szolgáltatásának köszönhetően értékesítésre került a NelsonPiquetJr.com webcím. A domain nevet március utolsó napján foglalta le egy nyíregyházi fiatalember, aki a háromszoros Forma-1-es világbajnok Nelson Piquet fiának, Nelson Piquet Junior-nak kívánt egy rajongói oldalt létrehozni, azonban a fiatal brazil autóversenyző menedzsmentjétől érkező megkeresésre átgondolta a domain névvel kapcsolatos terveit és a webcím értékesítése mellett határozott. A több körös licit eredményeképp webcím végső eladási ára 5000 $ lett, amely meghaladja az 1 millió forintot. A domain vásárlás meglehetősen nyereségesnek bizonyult, hiszen az eladó fél, a 3000 Ft-os befektetését alig két hónap alatt 330-szorosára kamatoztatta.
Az autóversenyző menedzsmentjétől származó információink szerint a GP2-es sorozatban versenyző Nelson Piquet Jr. hivatalos honlapjának kialakításához – az édesapja visszavonulása és a névazonosság okán – a NelsonPiquet.com is megfelelt volna, azonban annak a domainnek a jelenlegi tulajdonosa irreálisan magas árat kért a címért így a Junior rövidítését is tartalmazó NelsonPiquetJr.com megvásárlása mellett döntött a menedzsment.

menu
menu