1 millió dollárnál drágább influezna

1 millió dollárnál drágább influezna

A flu.com webcím 1 millió dollárnál magasabb áron cserélt gazdát.

A néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra hozott 1,8 millió dolláros webcím értékesítést követően ismét egy jelentős adás-vétel került nyilvánosságra. A Procter & Gamble vállalat óriás értékesítette a flu.com (jelentése influenza) webcím kezelési jogát. A cég az előző évek során több, mint száz nevet jegyeztetett be és kínálta fel azokat most eladásra. A tisztálkodási szereket (is) forgalmazó P&G nem kívánta megerősíteni a kontraktus létrejöttét, de a titkolózás nem ritka a domain eladások esetén. A szakértők egybehangzó véleménye, hogy a vevő személye a gyógyszeriparban keresendő.
Az árral kapcsolatban sincs semmiféle konkrét információ, de a webcím eladását lebonyolító aukciós portáltól (GreatDomains) kiszivárgott információk szeirnt az 1 millió dolláros álomhatár feletti összeget kellett áldozni a titokzatos vevőnek.
A GreatDomains.com-on más értékes, P&G tulajdonában lévő nevek is eladásra várnak. Ezek között van a romantic.com, sensitive.com, beautiful.com is és ezeknek a címeknek a kikiáltási árai is meghaladják az 1 millió dollárt.

menu
menu