Van domainje? Nyerjen luxus hajóutat vele!

Van domainje? Nyerjen luxus hajóutat vele!

A domainipar fenegyereke a domain tulajdonosok között egy luxus hajóutat oszt ki.

Egyre több domainipari konferencia kerül megrendezésre. Szinte minden hónapban van egy webcímek köré felépített esemény, azonban olyan iparági találkozó még nem volt, amely ne a szárazföldön lett volna megrendezve. A domain nevek iparágának egyik fenegyereke, Patrick Ruddell – a szakmában ChefPatrick-ként ismert – blogger néhány hónapja döntött úgy, hogy egy a Carnival hajótársaság Imagination nevű luxushajóján szervez egy összejövetelt a domainvilág szereplői számára. A Miamiból induló, Mexióba tartó 5 napos hajóút keretében megrenezett eseményre eddig összesen 70 résztvevő jelentkezett.

Dupla vagy semmi…

ChefPatrick azonban nem elégedett meg egy úttörő ötlettel. Egy megdöbbentő ajánlattal állt elő blogján: egy résztvevő számára az út teljes költségét – repülőjeggyel, a hajóút költségével együtt – átvállalja. A jelentkezőnek az alábbi feltételeket kell teljesítenie:

– Legalább 10 domainből álló portfólióval kell rendelkeznie.
– Egyedül kell részt vennie az úton, mivel a felajánott szállás egy másik résztvevővel lesz egy szobában.
– Érvényes Amerikai vízummal kell rendelkeznie (vagy amerikai állampolgárnak kell lennie)
– Legalább 21 évesnek kell lennie (a hajótársaság követelménye)
– Csak olyan pályázó jelentkezését várják, aki korábbi domain konferencián még nem vett részt.
– A nyertesnek el kell fogadnia, hogy nyeremény nem készpénzre vagy más útra, időpontra nem cserélhető
– A pályázónak facebook vagy twitter postjában az ismerősei és követőivel tudatnia kell, hogy a pályázók között van.

ChefPatrick azon jelentkezők közül választja ki a szerencsés nyertest, aki írásban jelentkezik vagy videopostjában juttatja el pályázatát legkésőbb szeptember 6-ig. A nyertest ChefPatrick  szeptember 8-ig választja ki.

Miért a nagylelkűség?

Az esemény honlapjáról kiderül, hogy a főszervező előzetes tapasztalatok hiányában összesen 66 kabint foglalt le, előzetesen bízva abban, hogy a 132 helyet megtölti. Az jelentkezéseket viszont nem csak párosával fogadja és az eddig bejelentkezett 70 résztvevő számára túl soknak bizonyul a madj’ 150 ágy… A szervező bízik abban, hogy ezzel a fogással és a jelentkezők által facebook-on és twitteren gerjesztett ingyenreklámmal még feltöltheti a megmaradt helyeket…

 

ChefPatrick video üzenete
menu
menu