Segíség az "árvíz" betűivel

Az "árvíz" szó betűinek bármelyikét tartalmazó új domain regisztrációval az árvíz sújtotta Felsőzsolca óvodájának újraépítését segítik.

A hazai domain regisztrációs szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozások közössége az elmúlt hetek árvizei által okozott károk enyhítésére karitatív akciót hirdet. A kezdeményezéshez csatlakozó cégek a 2010. június 15. és július 15. között benyújtott minden olyan domain regisztráció árából, amely az „árvíz” szó bármely betűjét tartalmazza 200 Ft-ot az árvíz által elöntött  Felsőzsolcai Platthy Ida Óvoda eszközeinek pótlására és az intézmény felújítására fordítanak.

A csatlakozó cégek a karitatív akcióból befolyó összegeket a Felsőzsolca Platthy Ida Óvodájának működését segítő „Alapítvány a Felsőzsolcai 2.sz. Óvoda Gyermekeiért” (dószám: 18410356-1-05) alapítványa részére ajánlják fel.

Az akció ötletgazdái a 200.hu domain név alatt létrehozott weboldalon várják azon cégek jelentkezését, akik domain regisztrációval foglalkoznak és szívesen csatlakoznának a kezdeményezéshez. Az akcióhoz elsők között csatlakozott cégünk is, bízva abban, hogy a gyermekek játékainak pótlásához tudunk segítséget nyújtani.

Az ötletgazdák tájékoztatása szerint számos cég jelezte csatlakozási szándékát az akcióhoz és örömmel nyújtott segítő kezet a fps webügynökség, az akció honlapjának elkészítésében és Szűcs Attila Zoltán is, aki első kérésre készséggel felajánlotta az akcióhoz a kezelésében álló 200.hu domain nevet.

 

Víz alatt az óvoda. <br> (Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez)

Víz alatt az óvoda

Kattintson a képre a képgaléria megtekintéséhez!

 

 

 

menu
menu