Regisztráció újszülötteknek

Regisztráció újszülötteknek

Egy chicagoi, domain regisztrációval foglalkozó cég elindította újszülöttek számára bejegyzendõ webcímek lefoglalására specializálódott oldalát.

Egy chicagoi domain regisztrációval foglalkozó cég elindította újszülöttek számára bejegyzendõ webcímek lefoglalására specializálódott oldalát. A DomainsForYourBaby.com oldalon a szülõk, rokonok, barátok jegyezhetnek be újszülöttek nevével azonos .com/.net/.org webcímeket. A szolgáltató egy egységes felületet biztosít az újszülöttek fotóinak és adatainak elhelyezésére.
„Már nem vagyunk túl messze attól, hogy mindenkinek saját személyi honlapja legyen. A most világra jövõ bébik egy olyan korba születnek bele, ahol elkerülhetetlen az Internet világa. ” – osztotta meg a nyilvánossággal (ezt a közhelyet) a kezdeményezést útjára indító cég, a Hostaway marketingfõnöke, John Lee.
Az újdonság egyetlen szépséghibája, hogy az New York egyik magánkórházában az ott születõ csöppségek mindegyike megkapja a nevével azonos webcímet az intézmény ajándékaként.
A .hu domaintérben indítandó hasonló kezdeményezés miatt bizonyára sikertelen lenne, mivel a regisztrátorok személynév bejegyzése esetén csak úgy indíthatják a bejegyzési folyamatot, ha az igénylõ nevével azonos a bejegyzendõ cím vagy a kérelmezõ igazolni tudja egy, a webcímmel azonos nevû személy hozzájárulását….

menu
menu