Rangos díj főszerkesztőnknek

Rangos díj főszerkesztőnknek

A domainabc.hu főszerkesztőjét az Év Informatikai Vállalkozója címmel díjazták.

A Prima Primissima díjak mintájára minden megyében a Vállalkozások Országos Szövetsége kiosztja a Megyei Prima Díjakat. Ünnepélyes körülmények között a szombaton este, a Miskolci Nemzeti Színházban került átadásra a magyar sajtó, a zeneművészet és a sport kategóriában a 2010-es borsod-abaúj-zemplén megyei díj.

 

A Spider Mentőcsoport díja, volt kutyájukról Mancsról mintázva

A Spider Mentőcsoport díja. Volt kutyájukról, Mancsról mintázva.

Az újságírók között Kiss László, az Inform Média munkatársa, zeneművészet kategóriában Bátor Tamás, a Miskolci Operafesztivál igazgatója, sport kategóriában a kutyás sport és az extrém sportok alapjaira épülő Spider Mentőcsoport kapta az elismerést. Az országos Príma Primisszima díjaként Kincsem, az örökké győztesként célba érő versenyló szobrát kapják a díjazottak, a megyei díjazottak Mancs, a híres miskolci életmentő kutya szobrát vehették át.

Mind az országos, mind a megyei eseményeken a kiemelkedő teljesítményeket felmutató vállalkozások vezetői is elismerésben részesülnek. Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a domainabc.hu alapítója, főszerkesztője, Koleszár Péter az Év Informatikai Vállalkozója címben részesült, aki az informatikai ágazatban tevékenykedő vállalkozáscsoportban elért eredményeivel érdemelte ki az elismerést.

Dijátadás
Ádám Imre (a VOSZ megyei elnöke), Bihall Tamás (a Kereskedelmi Kamara elnöke) és Mengyi Roland (a Megyei Közgyűlés elnöke) adta át.

Szerkesztőségünk gratulál a jelölteknek, díjazottaknak!

menu
menu