Online események az év hátralevő részében

Online események az év hátralevő részében

2020 az online konferenciák éve volt, hiszen a Covid-19-nek köszönhetően rengeteg konferenciát helyeztek át az online térbe. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük, hogy a technológia, IT téma iránt érdeklődök milyen online eseményeken vehetnek részt.

Bizonytalan ez az év, főleg a nagy rendezvények terén, hiszen az egész világon szigorú intézkedések vonatkoznak a tömegrendezvényekre, így sok konferencia, esemény kényszerült arra, hogy éves nagy eseményüket/eseményeiket online térbe helyezzék át.

Igaz az évből már csak 3 hónap van hátra, de még bőven lesz pár online konferencia a tech/IT téma iránt rajongóknak, összegyűjtöttünk néhányat ezekből!

1.TNW Transform – 2020. október 1-2. – https://tnwtransform.online/

A TNW Transform esemény azzal a célllal jött létre, hogy betekintést nyújtson a technológia világába, akár a kezdő rajongók számára is. A szervezők idén arra számítanak, hogy több, mint 120 országból akár 25 ezer fő felett is lehet a résztvevők száma.

2. ICANN69 Virtuális Közgyűlés – 2020. október 17-22. – https://meetings.icann.org/en/remote69

Az ICANN nyilvános találkozóján a részvétel a nagyközönség számára ingyenes. Ajánlott és érdekes lehet mindenkinek, aki a domain iparban tevékenykedik.

3. Web Summit – 2020. december 2-4. – https://websummit.com/

A Web Summit a világ egyik legnagyobb technológiai konferenciája, összefogja azokat az embereket és vállalatokat, akik újradefiniálják a globális technológiai ipart. Izgalmas előadók, szuper elődadások várják az érdeklődőket. Minden tech rajongónak erősen ajánlott!

4. Accelerate Global – 2020. október 28. – https://www.creatio.com/page/accelerate

Egy globális 24 órás konferencia, ahol a világ minden tájáról érkeznek előadók, akik az üzleti átalakításról, a technológiai stratégia megerősítéséről és az ipar előhaladásáról fognak előadás tartani. A részvétel ingyenes.

Végezetül pedig egy magyar eseményre hívnánk fel a figyelmet:

5. Internet Hungary – 2020. október 6-7. – https://www.internethungary.com/

Több témát is fókuszba állítanak ezen az eseményen: média és tartalomalkotás világa, digitális transzformáció a kereskedelemben, kommunikációban, médiában, online média marketingeszközei és így tovább. Izgalmas előadásokkal készülnek, további információ és regisztráció a honlapukon.

Reméljük valamelyik felkeltette az érdeklődését, mi csak ajánlani tudjuk a részvételt, bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő eseményt, előadást!

menu
menu