Októberben megrendezik Magyarország első NOG konferenciáját és networking eseményét

Októberben megrendezik Magyarország első NOG konferenciáját és networking eseményét

A HUNOG 2023. október 11-12. között kerül megrendezésre.

Idén októberben megrendezésre kerül Magyarország első NOG (Network Operator Group) konferenciája, főszervező az ISZT, vagyis az internetszolgáltatók szakmai szövetsége, valamint az ISZT Nonprofit Kft., ami a legfelső szintű .HU névtérhez tartozó domain nevek nyilvántartója.

Kinek szól a rendezvény?

Mindenkinek, aki internet hálózatüzemeltetéssel, hálózatépítéssel, internet szolgáltatással, domain regisztrációval vagy szerverüzemeltetéssel foglalkozik, de természetesen a téma iránt érdeklődőket is szeretettel várják.

Október 11-én szakmai előadások és workshzopok lesznek, este pedig networking eseménnyel zárul a nap, ez kiváló lehetőség a kapcsolatépítésre.

Október 12-én pedig a szakmai előadások mellett, panelbeszélgetések és vitaindító kerekasztalra is lesz lehetőség.

Az early bird jegyek már megvásárolhatóak, a konferencia helyszíne az Inárcson lévő Flow Hotel & Conference**** hotel.

Továbbá előadóként és szponzorként is lehet csatlakozni! Az előadók jelentkezését többek között IPv4, IPv6, Routing (biztonság), Peering (PeeringDB), Carrier services, Open source in networking, AI, 5G, Web3, DDoS védelem, Network security, RPKI, Új technológiai lehetőségek, Szolgáltatói hálózatok, Data Center témákban várják. Leendő szponzorok pedig több csomag közül is választhatnak.

A hivatalos oldalon még több információ várható, valamint a jegyek is ott érhetőek el.

Kiemelt kép: https://hunog.hu/

menu
menu