Nyomtatott domain magazin

Nyomtatott domain magazin

Sok időnek kellett eltelnie, de most egy domainipari sajtótermék „Domainer’s Magazine” néven megjelenik nyomtatott verzióban is.

Más informatikai ágazatoknak, mint például a kézi számítógépek világa sikeres nyomtatott sajtótermékei vannak és csak idő kérdése volt hogy az egyre bővülő domainipar is betársuljon a nyomtatott kiadvánnyal rendelkező társasági körbe.

A domainipar számára 2007. januárban jelenik meg első ízben nyomtatott domain magazin. A folyóiratról a DomainersMagazine.com-ról tudhatunk meg részleteket. Így tehát egy sajtóközleménynek és a weboldalon lévő információknak köszönhetően az már ismertté vált, hogy a magazin tartalmában megtalálható lesz egy ún. „Domainers Toolbox” rész amelynek tartalma a domainipar szereplőinek mindennapi rutintevékenységéhez nyújt segítséget.
A „Hardware review” rovat a legmodernebb hardver eszközöket fogja bemutatni részletesebben a szerverektől kezdve a legújabb fejlesztésű egerekig.
A „Domainer’s Legal” részben a legsikeresebb domain neves szakjogászok fognak publikálni. Itt olyan fontos információk is helyet kapnak majd, amelyért mások több ezer dollárt is kifizethetnek.
Az új magazin első kiadást körülbelül 5.000 ember fogja majd olvasni és a tervek szerint a kiadvány kéthavonta jelenik majd meg.

menu
menu