Miskolcra költözik a Google

Miskolcra költözik a Google

A Google és partnerei a Neten a Cégem nap keretében az Internet lehetőségeiben kalauzolja a helyi vállalkozásokat.

Első hallásra Áprilisi tréfának gondolnánk a cikk címében szereplő kijelentést, azonban a hír igaz, azonban sajnos csak 1 napra… A Google Magyarország a világ számos pontján indította el kis- és középvállalkozások támogatását célzó programját, amely hazánk és szomszédos országai közül elsőként Magyarországon érhető el a cégek számára.

A Google “NETEN A CÉGEM” névre keresztelt kis- és középvállalkozási programjában cégek számára olyan eszközök kipróbálásának lehetőségét biztosítja, amelyek többségében csak pénzért érhetőek el. A Neten a Cégem programhoz csatlakozott a Budapest Bank és egy miskolci informatikai vállalkozás is, akik szintén ingyenes szolgáltatások hosszú és ingyenes kipróbálásának lehetőségét biztosítják. A Google ingyenes hirdetési lehetőséget kínál 15000 ft. értékben, a bank egy rendkívül kedvező, ingyenes bankszámla csomaggal, a honlap.hu portált üzemeltető vállalkozás pedig honlap készítésének lehetőségét nyújtja ingyenesen.

A program alapfilozófiája szerint a felajánlást tevő cégek nem egyszerűen csak átadják az ingyenes lehetőségeket, hanem ezek megfeleleő alkalmazásához személyesen útmutatót is adnak az érdeklődő kisvállalozások számára. A három alapító vállalkozás április 28-án a miskolci Művészetek Házában – Magyarországon első ízben – egy tanácsadói nap keretében ad lehetőséget a térségbeli kis cégeknek, hogy ingyenesen közvetlen információkhoz jussanak az internet adta lehetőségekről, korlátokról, azok megoldási lehetőségeiről. A Google és a Földes Ferenc Gimnázium diákjainak segítségével un. honlap keltetőkben a vállalkozások számára a helyszínen egyedi honlapokat készítenek, amely segítheti a cégek új piacra jutását is.

 

A résztvevők egyike egy Földközi-tengeri luxus hajóutat is nyer...
A résztvevők egyike egy Földközi-tengeri luxus hajóutat is nyer…

 

A Neten a Cégem nap során számos ismert hazai tanácsadó cég képviselője osztja meg ismereteit előadás és személyes konzultáció keretében a helyszínt felkereső vállalkozásokkal. Az nap  végén azon résztvevők között, akik hat ellenőrző pontot (kiállítói standot vagy előadást) felkeresnek egy sorsoláson vehetnek részt, amelynek az egyik fődíja egy földközi-tengeri luxus hajóút.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet a 06/30/721-4099 telefonszámon vagy a www.netenacegem.hu oldalon lehet kezdeményezni.

menu
menu