Minden regisztrációhoz egy ingyen .eu domain!

Minden regisztrációhoz egy ingyen .eu domain!

A "Nyári pezsgés" névre keresztelt akció keretében minden újonnan bejegyzett vagy a domainabc.hu-hoz átregisztrált domainhez egy .eu domain bejegyzését biztosítja a domainabc.hu

A domainabc.hu 2008. június 24-től kezdődően egy akciós ajánlat keretében az .eu domain tartomány népszerűsítését vállalja. Az ajánlat keretében az európai szervezetek és magánszemélyek számára létrehozott domain végződés alatt egy domain regisztrációját biztosítja minden új domain nevet igénylő ügyfele számára.

A Nyári pezsgés névre keresztelt akció részvételi szabályzata tartalmazza az ingyenes domainhez jutás feltételeit: 

  • Az akcióban bármilyen természetes, jogi személyiséggel renelkező vagy jogi személyiség néküli társaság, szervezet, intézmény részt vehet, amennyiben a kedvezményes regisztrációs lehetőség domainabc.hu oldalon meghiretett Részvételi Szabályzatát elfogadja.
  • Az akció időtartama: 2008. június 24-től – 2008. június 30-án 16 óráig, de legfeljebb a készlet erejéig (az első 300 igényelt domain esetén.)
  • A domainabc.hu „Nyári pezsgés” akciója keretében minden új domain igénylése vagy domainabc.hu-hoz átregisztrált domain esetén a domainabc.hu egy ajándék .eu domain bejegyzését és 1×365 napos fenntartását vállalja oly módon, hogy az .eu domain költségét nem terheli át a domain igénylőre.*
  • Az akcióban való részvételi szándékát minden igénylő a domain igénylőlap „Megjegyzés” rovatában jelezheti oly módon, hogy az igénylendő ajándék domain nevet leírja.
  • Amennyiben az ajándékként igényelt domain név foglalt (ennek ellenőrzésére a http://www.whois.eu címen van lehetőség) abban az esetben a domainabc.hu ügyfélszolgálata e-mail útján tájékoztatja az igénylőt a foglaltság tényéről. Az igénylőnek ilyen esetben lehetősége van az ajándék domain névre vonatkozó igény módosítására, de csak az akció időbeli és mennyiségi korlátain belül.
  • Az akcióban minden igénylő maximum 10 domain igényléséhez kérheti az ajándék .eu webcímet.
    A kedvezmény kapcsolódó szolgáltatás (pl. tárterület csomag) igénylése esetén is igénybe vehető.
    *A domain bejegyzés tartalmazza a domain bejegyzést, a DNS szolgáltatást és webátirányítás vagy IP átirányításra vonatkozó szolgáltatásokat.

Az akcióban a domain nevekre vonaktozó felajánlást Magyarország vezető .eu domain regisztrátora, az EU-domain Kft. tette.

A domain regisztráció folyamata

Az akció részvételi szabályzata

Domain igénylőlap

 

menu
menu