Megújult a .HU domain Nyilvántartó oldala!

Megújult a .HU domain Nyilvántartó oldala!

Hosszú előkészítési időszak és tesztelés után élesítették az új honlapot.

A hivatalos .HU domain Nyilvántartó weboldala, a domain.hu, alapjaiban újult meg. Informatív, figyelemfelkeltő és felhasználóbarát felületre váltottak, emellett pedig rengeteg új tartalommal bővültek, melyek segítenek a .HU domain regisztráció szabályainak megismerésében. Részletesen ismertetik a domain regisztráció folyamatát, a meglévő domain adatok módosítási lehetőségeit, átruházással kapcsolatos információkat és a domain regisztrációk típusait is. Szintén elérhetőek a .HU domain nevekkel kapcsolatos alternatív vitarendezési eljárások, lehetőségek is.

A régi funkciók: a foglaltság ellenőrzés, az üzenet küldése a domain tulajdonosának/adminisztratív kapcsolattartójának, a technikai ellenőrzés stb. is új formában érhetőek el. Ezeknek a funkcióknak a használata sokkal kényelmesebbé és egyszerűbbé vált.

A menüpontok közül az egyik kedvencünk a Gyakori kérdések menüpont, ahol a látogatók kérdéseikre választ, tanácsot kaphatnak. Az https://info.domain.hu/stats/hu oldalon elérhető statisztikák is bővített adattartalommal kerültek publikálásra a régi oldalhoz képest.

Az oldal célja, hogy a látogatók, érdeklődők és leendő/meglévő domain tulajdonosok is minél több információhoz jussanak hozzá a .HU domain nevek regisztrációjával kapcsolatban.

menu
menu