Megújult a domainABC

Megújult a domainABC

4 éves fennállása óta másodszor újult meg a domainabc.hu

2000 májusi alapítása óta második ráncfelvarráson esett át a domainabc.hu. Magyarország vezető domain információs portálja modern, adatbázis alapú hírportállá változott. A domainHÍRforrásként is ismert magazin eladó nevek adatbázisa is megújult, a hírlevél szolgáltatás is több nóvummal szolgál az olvasók számára.
A domainABC.hu a jövőben is igyekszik egyedülálló és friss hírekkel szolgálni a domainvilág híreiből. A portál hírszolgáltatásának hitelességéhez hozzájárul, hogy a domainABC.hu kizárólagos megállapodást kötött a világ első számú domain hírportáljának nevezhető Domain Name Journal magazinnal, amely kontraktus szerint az amerikai portál híreit, értesüléseit a domainabc.hu átveheti és magyar nyelven azokat közreadhatja.
A megújulással egy időben a honlapon egyedülálló tárhely szolgáltatási akció indult, az ügyfeleknek 100 mb tárhelyért, egy domain regisztrációért és 3 email címért mindössze 13999 Ft ÁFÁ-t kell fizetniük.
A szerkesztőség a jövőben is várja a honlappal kapcsolatos kritikákat, észrevételeket, domainekkel kapcsolatos észrevételeket.

menu
menu