Megújult a domainabc.hu

Megújult a domainabc.hu

Megnyitott a domainabc.hu 3.0

A domainabc.hu történetében immár harmadik alkalommal történt változás. Az oldal legutóbbi megújulása alkalmával egy nagyobb arcfelvarráson esett keresztül. A mostani megújulásnak köszönhetően azonban egy jelentősebb változáson ment keresztül a portál. A legfontosabb változásokat az alábbiakban ismertetjük.

Hétfői linkajánló

A jövőben minden hétfői napon igyekszünk egy olyan oldalt az olvasóink figyelmébe ajánlani, amely meghatározó újdonságokkal bír a domainvilágban vagy esetleg olyan különleges tartalmat szolgáltat, amelyre érdemes odafigyelni. Természetesen szívesen látnánk a rovatban a látogatóink által fellelt, figyelemre méltó oldalakat is.

Felmondás alatti domain nevek

A domain.hu oldalon a korábbi kezelőjük által törlésre szánt domain nevek listája megtekinthető, azonban – nyilvános információról lévén szó – úgy gondoltuk, hogy könnyebben kereshetővé tesszük azt. Bízunk benne, hogy ezzel nem sértünk érdeket és reméljük, hogy a hazai internetező közönség örömét leli az új lehetőségben.

Domain figyelő

Sok védjegy, márkanév tulajdonosa számára gondot okoz, hogy a márkaneveikhez hasonló webcímek bejegyzését megakadályozzák. Két meghatározó szabadalmi iroda közreműködésével a domainabc.hu kifejlesztett egy olyan rendszert amely segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a márkanevek tulajdonosai értesítést kapjanak a domain neveiket tartalmazó, ahhoz hasonló .hu webcímek bejegyzési folyamatának elindulásáról

Átlátható regisztrációs folyamat

Egy ábra segítségével könnyen átláthatóvá tettük a .hu domain nevek regisztrációs folyamatát, amely alapján egy domain ügyekben kevésbé járatos internet használó is követni tudja, hogy egy-egy domain névnek milyen életciklusa van.

Eladó domain nevek

A domainabc.hu portálon domain neveiket hasznosítási céllal hirdető webcím tulajdonosok – valljuk be joggal – kifogásolták, hogy email címeik nagyobb erőfeszítés nélkül másolhatóak le. Igyekeztünk ezen hiányosságot orvosolni.

Együttműködésben a Startlappal

A Startlap „adja hozzá a startlaphoz” gomb elhelyezésével bárki önmaga hozzáadhatja a domainabc.hu oldalt saját Startlap oldalához, ahol a saját maga számára legkedvesebb oldalakat tudja tárolni.

Regisztrált domain nevek kezelése

Új funkciókkal bővült az oldalon a domainabc.hu oldalon regisztrált domain nevek és tárhely szolgáltatások megújításának funkciója.

A munkáért a domainabc.hu szerkesztősége külön köszönetét fejezi ki a flashpistols webműhely fejlesztési igazgatójának és munkatársainak!

menu
menu