Meglepetés: elhagyja alapítója a piacvezetőt

Meglepetés: elhagyja alapítója a piacvezetőt

Az Oversee.net (a Moniker.com anyavállalata) képviselője bejelentette, hogy a Moniker-alapító Monte Cahn az idei év utolsó napján elhagyja a vállalatot.

Az Oversee 2008-ban, a nagy domain aukciós „boom” idején vásárolta meg a Moniker.com domain aukciós házat. A Moniker annak idején egymás után rendezte árveréseit a TRAFFIC konferenciák keretein belül. Az Oversee vállalat rövid idő elteltével egyesítette a Moniker és a Snap tevékenységeit, majd új élő aukciós formátumok megalkotására és aukciós események megszervezésére került sor. Az Oversee „nagybevásárlása” után nem sokkal a Moniker elvesztette a TRAFFIC eseményekkel kapcsolatos szerződését, ám ennek ellenére mégis meggyőző aukciós eredményekkel büszkélkedhetett, melyekre a DOMAINFest eseményein került sor.

„Szeretném kifejezni őszinte hálámat mindazoknak, akikkel a Moniker-nél, a SnapNames-nél és az Oversee-nél együtt dolgozhattam. Az ő segítségükkel felépítettünk egy piacvezető márkát és vállalatot. Biztos vagyok benne, hogy mind egyénileg, mint pedig a cég tagjaiként további sikerek várnak rájuk az elkövetkező években. Szeretném megköszönni hűséges ügyfeleinknek és üzleti partnereinknek is a belénk vetett bizalmat. Rendkívüli élmény volt a domain világ szolgálatában állni az elmúlt 15 év során.” – mondta Cahn.

Cahn a domain világ jól ismert figurája, egyesek a „a domain világ legkeményebben dolgozó szereplőjének” tartják. Egészen biztosra vehető, hogy a jövőben is a domain piac meghatározó szereplője lesz, azonban, hogy melyik csapatot vagy céget fogja erősíteni egyelőre nem ismert…

menu
menu